Daous Media & Entertainment osti Hevoslehti RIDEn ja Raviurheilu.netin vahvistamaan brändiportfoliota

Daous Media & Entertainment osti Hevoslehti RIDEn ja Raviurheilu.netin vahvistamaan brändiportfoliota

Daous Media & Entertainment on ostanut kaksi brändiä vahvistamaan media- ja tuotantoyhtiön brändiportfoliota, sekä laajentamaan yhteistyömahdollisuuksia asiakkailleen.

– Kasvavana yhtiönä etsimme jatkuvasti uusia mahdollisuuksia kumppaneillemme ja asiakkaillemme. Juuri kasvumme hevospuolella sekä Suomessa, että Virossa kaipasi rinnalleen lisää tekijöitä ja Hevoslehti RIDEn ja Raviurheilu.netin sisällöntuottajat sopivat meidän tiimiimme loistavasti, kertoo Daous M&E:n operatiivinen johtaja Christina Daous.

Hankintaan kuuluivat molempien brändien verkkosivut ja niiden sisällöt, sekä brändien sisältöä tuottava tiimi. – Tärkeintä kaupassa oli se, että saimme tekijät mukaan – ilman heitä ei olisi brändejäkään, jatkaa Daous. Hevoslehti jatkaa sekä fyysisenä julkaisuna, sekä tulee kasvattamaan preesenssiä verkossa. Brändiä laajennetaan myös Baltian suuntaan vuonna 2022. Jatkossa Hevoslehti RIDEn fyysisen ja digijulkaisun kustantajana toimii myös Daous Media & Entertainment.

Hevoslehti RIDE ja Raviurheilu.net liittyvät Oho Live TV:n Viron ja Suomen rinnalle. Suoria lähetyksiä tullaan näkemään yhä enemmän hevospuolella, sekä pöhinää voidaan odottaa niin fyysisesti kuin myös virtuaalisesti.

– Pyrimme hyödyntämään alati muuttuvan ja haasteellisen toimintaympäristön kaikki mahdollisuudet. Emme halua antaa energiaa ja valtaa negatiivisuudelle, emmekä pysähtyä kokonaan, vain päinvastoin. Toivomme tuovamme hevosalalle tärkeää osaamista, sisältöä ja olla mukana tekemässä Suomesta turvallista ja toimivaa, sekä ensisijaisesti hevosystävällistä maata, toteaa Daous.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *