Suomalaiskasvattajalta neljä ravihevosta huutokaupassa Virossa

Suomalaiskasvattajalta neljä ravihevosta huutokaupassa Virossa

Viron huutokauppajärjestelmässä ”Oksjonikeskus” tarjotaan neljää ravihevosta: Hulahula Tone, Salsa Tone, Charles Tone ja Muscat Tone. Kaikki neljä ravihevosta ovat Sukupostin ja huutokaupassa olevien tietojen mukaan Cream Rapids Investing Oy-nimisen yrityksen kasvatteja. Huutokauppailmoituksessa kerrotaan, että huutokaupan järjestää konkurssipesänhoitaja.

Kuvien perusteella hevoset sijaitsevat Tallinnan raviradalla, Hipodroomilla. Ainakin hevonen Muscat Tone on nähty Hipodroomin ravilähdöissä. Sukupostissa Muscat Tonen voittosummaksi on merkitty 7003 € ja nyt hevonen huutokaupataan lähtöhintaan 2500 €. Muilla ravureilla ei ole merkitty voittoja, mutta passit löytyvät huutokauppailmoituksen yhteydessä.

Edullisin lähtöhinta on hevosella Hulahula Tone, jonka tarjoukset alkavat 500 eurosta. Kyseessä on 5-vuotias lämminverinen ravuritamma. Ilmoituksessa kerrotaan, että hevonen on lapsien suosikki. Seuraavaksi 1000 euron lähtöhinnalla tarjotaan hevosia Salsa Tone (5-vuotias tamma) ja Charles Tone (7-vuotias tamma).

Huutokauppaan voi osallistua kuka tahansa, joka rekisteröityy järjestelmään, sekä huutokauppaan 1. maaliskuuta kello 18 mennessä. Rekisteröityneet voivat huutaa 9. maaliskuuta kello 18 mennessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *