Raviurheilua some-kanavissa

Raviurheilua some-kanavissa

Sosiaalinen media on yhä enemmän mukana ihmisten arjessa ja vaikuttaa muun muassa markkinoinnin kautta ostokäyttäytymiseen. Yhtälailla somen avulla on mahdollista vaikuttaa asenteisiin ja mielipiteisiin sekä tuoda esille vaikkapa hyvän harrastuksen tai lajin eri puolia.

Siksi esittelemmekin tässä jutussa muutamia hyviä some-tilejä (Instagram), jotka näyttävät arkea ja elämää raviurheilun sekä ravihevosten parissa. Ottakaapa seurantaan!


@harnessracinglifewithsenni

Senni saattaa olla joillekin tuttu ratsupuolelta, sillä hän piti pitkään suosittua Kisamatkalla -blogia ja kilpaili hyvällä menestyksellä myös kenttäratsastuksessa. Muutama vuosi sitten Senni kuitenkin teki elämän muutoksen ja muutti ”rapakon taakse” Yhdysvaltoihin. Siellä hän on työskennellyt eri ravitalleilla ja tutustuttaa lisäksi seuraajiaan peitsihevosten kilpailuttamiseen. Osan vuodesta Senni asuu Pennsylvaniassa ja osan Floridassa. Erittäin mielenkiintoisia postauksia!

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Moikka! Meillä oli tänään Allisonin kanssa taas harkkarit ja pikku tamma suoritti oikein hyvin! Lämmitykseen unohdin ottaa pumpulit pois huppujen alta, joten tamma oli hieman laiskan tuntuinen, starttiin mentiin kuitenkin pelkillä hupuilla. Startattiin numerolla 3 ja Alli lähti voltista hieman odotettua reippaammin, joten otettiin sen kanssa sitten keulat. Mentiin läpi 1.25 vauhtia ja viimeisellä 500m porukka rupes tulemaan takaa ohi ja siinä välissä vauhtikin oli noussut jo 1.16 pintaan? Jotkut menivät lopun aika paljon vielä meitä lujempaa, mutta ajattelin että me ei kyllä enää tätä lujempaa mennä. Tultiin maaliin neljänsinä oikein hyvillä mielin! Allille vaihdettiin etusiin fläpit alle, joten ravikin on ollut nyt paljon parempaa?? Mun vanhemmat vei meidät paikanpäälle, mutta jäin yksin Allisonin kanssa varikon puolelle. Onneksi tämä on niin helppo tamma, että sen kans pärjää hyvin yksinään? @ruotsala_tiina oli ottanut ihan huippu hienoja kuvia, mutta yritän nyt malttaa olla laittamatta niitä kaikkia heti tänne feediin? droppailen niitä tänne vähitellen?

Henkilön Nelli Siirilä (@ravurinmatkassa) jakama julkaisu

@ravurinmatkassa

Blogimaista seurantaa kasvavan ravivarsan sekä muiden hevosten treenamisesta. Rehellistä kerrontaa siitäkin, kun kaikki ei suju niinkuin pitäisi, vaan takapakkiakin voi tulla. Laadukkaat kuvat ja sopivasti videoklippejäkin. Ei siis ihme, että tilillä on silloin tällöin myöskin yhteistyöpäivityksiä ja arvontoja. Päivitysväli on aika ajoin pitkä, mutta seuraajat otetaan hyvin takaisin kärryille.

@radallatavataan

Nuoren ravivalmentaja Ronjan tili, jossa seurataan neljän hevosen treenejä. Näistä kaksi on lämminverisiä ja kaksi suomenhevosia. Ronja on lisäksi valittu mukaan tämän vuoden Raviurheiluakatemian juniorikypäriin. Aiemmin hän ajoi kilpaa poneilla, saatuaan ensimmäisen raviponin 9-vuotiaana. Harmittavasti tämäkin tili päivittyy harvakseltaan.

@suomen_poniraviyhdistys

Poniraviyhdistyksen tarkoituksena on kehittää raviponitoimintaa sekä toimia asiantuntijana lajiin liittyvissä tapauksissa. SPRY tekee tärkeää työtä nuorten harrastajien parissa, sillä heistä nousee myöhemmin tekijöitä myös varsinaiseen raviurheiluun. Ponikuninkuusravien järjestämisessä on ollut koronan vuoksi hankaluuksia, mutta onneksi ne päästään kuitenkin ravaamaan Tampereen Teivossa.

@monteteamfi

Täytyyhän tässä listauksessa olla mukana yksi raviratsastus- eli monté-tilikin! Monté Team Finland on Suomen Ratsastajainliiton jäsenseura, johon voi liittyä vaikkapa vain kannatusjäseneksi. MonTe järjestää erilaisia kursseja, tapahtumia sekä harjoituskilpailuja. Seura haluaa tuoda lajin pariin uusia innokkaita harrastajia.

Tiedätkö muita hyviä some-tilejä? Vinkkaa suosikkisi!